Våra kunder
Dina hälsomål är vårt fokus

Vi tror på en patientcentrerad vårdmodell och arbetar tillsammans med våra kunder för att skräddarsy en vårdplan som är anpassad efter ert behov och arbetsplats. Dessa är några av våra tidigare kunder som vi hjälpt uppnå sina hälsomål. Vi vill gärna diskutera med dig hur vi kan inspirera och optimera hälsan på din arbetsplats.

Kost & Näring
Lean Mass Labs

Vi är stolta över att samarbeta med Lean Mass Labs, ett ledande företag inom forskningsbaserade kosttillskott. Genom detta partnerskap, har vi möjlighet att förbättra kvaliteten och effektiviteten av kosttillskott som erbjuds på marknaden. Vår expertis inom näring och hälsa kompletterar Lean Mass Labs vetenskapliga metodik, vilket möjliggör för oss att leverera produkter som inte bara är säkra, utan också effektiva. Detta bidrar till bättre hälsoutfall och högre livskvalitet för konsumenterna.

Arbetsplatsen
Optimering av anställdas hälsa.

Vi är stolta över att ha arbetat med flera av de största företagen i Sverige, bland annat SEB, SAS, Swedbank, Nordbanken, HIQ, Tieto Enator, Ahhaaa, Bure Hälsa & Sjukvård och Telia, med flera. Vi har hjälpt deras personal att optimera arbetsplatsen till den bästa möjliga. Genom vår expertis inom hälsa, välbefinnande och arbetsmiljö, kan vi hjälpa ditt företag att förbättra produktiviteten, minska sjukfrånvaron och öka trivseln bland personalen.

Träningsanläggningar
Utveckling av kompents & koncept

Vi har en bred erfarenhet inom utveckling av koncept och kompetens hos träningsanläggningar. Vi har arbetat med flera stora aktörer inom branschen såsom Nautilus, SATS Sportsclub, Friskis & Svettis och World Class, bland andra.
    © 2022 Genesis Health AB, 08 37 21 04, Skäluddsvägen 27, 17832 Ekerö